Pr. 1. maj 2019 styrker HE Marine A/S ledelsen med ansættelsen af en ny direktør, Thomas Lyhne.

Som direktør vil Thomas Lyhne varetage ledelsen af HE Marine A/S og i tæt samarbejde med direktionen i TS Tech A/S, der ejer HE Marine, få ansvaret for at fortsætte den positive udvikling HE Marine er i gang med.

Thomas Lyhne er 44 år gammel og kommer med mange års erfaring fra el-branchen. Senest har Thomas  været ansat som salgschef i Solar Danmark A/S

Administrerende direktør i TS Tech A/S Thomas V West udtaler: ”Vi styrker nu ledelsen hos HE Marine A/S med Thomas Lyhne, der kommer med en baggrund som maskinmester samt solide ledelses- og forretningsmæssige kompetencer. Jeg er glad på HE Marine’s vegne over, at det er lykkedes at rekruttere Thomas Lyhne til jobbet som direktør, og jeg ser frem den positive synergieffekt og et tæt samarbejde imellem TS Tech A/S og HE Marine A/S”.

Thomas Lyhne kommenterer: ”HE Marine A/S er en spændende virksomhed med et stort potentiale. For mig er denne udfordring et perfekt match med mine erfaringer og kompetencer, hvor jeg blandt andet skal varetage virksomhedens kommercielle interesser, fortsætte den positive udvikling, og sikre at HE Maine A/S fortsat vil være en foretrukket leverandør for kunderne”.