OM HE MARINE

HE Marine skaber værdi

HE Marine har en stærk position som totalleverandør af el- og elektronikinstallationer til det maritime erhverv. Vi en af de førende virksomheder og foretrukne samarbejdspartnere på markedet inden for ny- og ombygninger samt reparation og vedligeholdelse af alle skibstyper, fra fiskekuttere til færger.

Alt hvad HE Marine gør, skal skabe værdi for vores kunder – i dag, i morgen og i fremtiden. Vi rådgiver dig om de mest økonomiske, hensigtsmæssige og energioptimale løsninger ved om- og nybygninger, og vi er med både før og under processen for at sikre, at du får den optimale løsning.

EN STABIL & PROAKTIV PARTNER

HE Marine er en dynamisk og kompetent virksomhed med et udviklingsorienteret fokus på nye produkter og løsninger, der kan medvirke til optimering af netop dit fartøj. Vi har fingeren på pulsen og agerer proaktivt når ny teknologi og nye løsninger kan forbedre din indtjening. Med faglig viden, ekspertise og effektive processer er HE Marine din stabile partner i en branche og en omverden i konstant forandring.

SAMARBEJDE /
KLYNGER

HE Marine er en aktiv medspiller og samarbejdspartner i en række maritime netværk rundt på de danske havne. Vi tager aktivt del i arbejdet og er bl.a. medlem af Fyns Maritime KlyngeServiceTeam Skagen 1 StopOffshoreEnergy.dkLindø Industripark og servicenetværket på Hanstholm Havn.

AUTORISERET SERVICECENTER & FORHANDLER

HE Marine er en aktiv medspiller og samarbejdspartner i en række maritime netværk rundt på de danske havne

HE Marine er en aktiv medspiller og samarbejdspartner i
en række maritime netværk rundt på de danske havne