PRESSEMEDDELELSE

Thyborøn, den 10. august 2021

HE Marine opruster el- og elektronikkompetencer på vestkysten

HE Marine opkøber Thyborøn Skibselektro og styrker sine kompetencer inden for el- og elektronikinstallationer. Det er ambitionen om at imødekomme kundernes efterspørgsel på totalløsninger til det maritime erhverv, der ligger til grund for opkøbet.

Fra 15. august 2021 bliver virksomheden Thyborøn Skibselektro I/S en del af HE Marine A/S. Med mere end 40 års erfaring inden for det maritime område komplementerer Thyborøn Skibselektro HE Marine på både brancheindsigt og kompetencer. Begge parter ser store fordele i at møde kunderne som et samlet hold på den jyske vestkyst.

– Vi følger den strategi, der er lagt for HE Marine. Vores mål er, at vi indenfor en årrække skal være den førende leverandør af el- og elektronikservice på danske havne. Med overtagelsen af Thyborøn Skibselektro er vi godt på vej, siger bestyrelsesformand for HE Marine Kaj Lindvig.

HE Marine leverer el- og elektronikudstyr og gennemfører enkeltinstallationer, projekter og service til det maritime erhverv. Kunderne er primært danske virksomheder, værfter og rederier, mens aktiviteterne foregår internationalt. Virksomheden har afdelinger i Thyborøn, Hanstholm og på Lindø og samler nu alle Thyborøn-aktiviteter i Thyborøn Skibselektro’s bygninger.

Senest udvidede HE Marine familien i Thyborøn med opkøbet af DP Marine i efteråret 2020. CEO i HE Marine Gert Balling ser gode muligheder i at være endnu stærkere repræsenteret i det vestjyske.

– Vi ser frem til at kunne tilbyde alle vores kunder en endnu bedre service. Særligt Thyborøn vil mærke, at vi er til stede og kan levere totalløsninger. Opkøbet af Thyborøn Skibselektro sammen med opkøbet af DP Marine sidste år vil virkelig styrke vores muligheder indenfor alle områder, uagtet om det er fiskeri, offshore eller handelsflåden, forklarer han.

De hidtidige ejere af Thyborøn Skibselektro, Per Mollerup og Glenn Schmidt, ser frem til samarbejdet, som sikrer, at de nu i højere grad kan imødekomme de lokale kunders stigende behov for samlede løsninger.

– Over tid har vi set, at efterspørgslen på helhedsløsninger øges. Derfor er vi glade for, at vi er lykkedes med denne overdragelse til HE Marine, siger Per Mollerup, og Glenn Schmidt fortsætter:

– Det gør, at vi kan fortsætte med at levere den bedste service til vores loyale kunder gennem mange år – det er dét, vi er her for.

Glenn Schmidt og Thyborøn Skibselektros øvrige medarbejdere tilknyttes HE Marine på fast basis, mens Per Mollerup vil være konsulent for en periode og sikre en god overgang for kunderne. Fremover forventer HE Marine at kunne beskæftige otte – ti ansatte med base i Thyborøn. Per Mollerup får desuden mulighed for at fortsætte salg af brugt udstyr i eget regi, mens han i forbindelse med installation vil anvende ressourcerne i HE Marine.

Om HE Marine

HE Marine har en stærk position som totalleverandør af el- og elektronikinstallationer til det maritime erhverv. Med mere end 35 års erfaring er HE Marine en af de førende virksomheder og foretrukne samarbejdspartnere på markedet inden for ny- og ombygninger samt reparation og vedligeholdelse af alle skibstyper, fra fiskekuttere til færger og tankskibe.

FISKEFARTØJER

TANK & FRAGTSKIBE

SPECIALFARTØJER

REPARATION & SERVICE

ENERGIOPTIMERINGER

OFFSHORE

HANSTHOLM-AFDELING
ESBJERG-AFDELING
Thyborøn-AFDELING
Lindø-AFDELING

HE Marine er en aktiv medspiller og samarbejdspartner i
en række maritime netværk rundt på de danske havne

HE Marine er en aktiv medspiller og samarbejdspartner i
en række maritime netværk rundt på de danske havne