Spring til indhold

Industri-el

Industri-el

Hanstholm Elektronik er totalleverandør af skræddersyede el-, elektronik-, og automatiseringsløsninger til industrien. Vi servicerer kraner, dokanlæg, industri- og fabriksanlæg døgnet rundt, 365 dage om året. Vi udfører energioptimering og tilbyder levering, installation, service og reparation af enhver form for el- og elektronikudstyr.

Etablering af afdelinger i Lindø Industripark og Esbjerg har øget efterspørgslen efter Hanstholm Elektroniks kompetencer inden for servicering af maritimt orienterede virksomheder. De fleste opgaver er stadig beslægtet med maritime erhverv, hvor vi har mere end 35 års brancheerfaring med at løse opgaver i krævende miljøer.

Hanstholm Elektronik udvikler og vedligeholder brugervenlige og effektive systemer og tilbyder serviceløsninger til alle industrikunder. Vores serviceteams besidder de nødvendige teknologiske kompetencer og udfører alle former for serviceopgaver, når det passer virksomhederne bedst. Hanstholm Elektronik har serviceaftaler med en række industrikunder, som alle er afhængige af et driftssikkert produktionsapparat, der skal fungere i døgndrift. 

Området udvikler sig konstant. Det gør vi også.

Billedgallerier fra vores afdelinger