Spring til indhold

Reparation og service

Markedets bedste service

Hanstholm Elektronik udfører service på alle former for anlæg og installationer. Vi tilbyder alt fra skræddersyede serviceaftaler til mindre installationsarbejde, reparationer og vedligeholdelse. Hanstholm Elektronik tilbyder desuden markedets mest fleksible service og har ressourcerne og kompetencen til at rykke ud når som helst og hvor som helst.

Vores kompetente medarbejdere er til rådighed døgnet rundt, alle årets 365 dage. Vi udfører akutte opgaver dér, hvor opgaven skal løses – uanset om det er på havnen i Hanstholm eller i Australien. Det er din sikkerhed for en hurtig og kompetent serviceindsats.

Alsidige kompetencer

Vores kernekompetencer er maritim el- og elektronik­installation, hvor vi har mere end 40 års brancheerfaring. Vores ydelser spænder bredt fra installation, fejlfinding og reparationer til energioptimering, sikringsløsninger og service.

Det er mennesker, der driver udviklingen. Det gælder også i Hanstholm Elektronik, og vi er stolte af vores medarbejdere. Hanstholm Elektronik har i dag afdelinger i Hanstholm, Esbjerg, Skagen, Rømø og i Lindø Industripark – og flere er på vej. Her er vores 55 medarbejdere klædt på til at træffe beslutninger og igangsætte de aktiviteter, der bedst imødekommer vore kunders behov. Det sikrer vores kunder højt specialiserede medarbejdere og den rette mandskabsstyrke til enhver opgave, stor som lille. Det er din garanti for høj kvalitet og god projektøkonomi.

Billedgallerier fra vores afdelinger