Spring til indhold

Specialfartøjer

Specialfartøjer

Hanstholm Elektronik er i dag den foretrukne leverandør af el- og elektronikløsninger til de maritime erhverv, og vi har mere end 35 års erfaring med ny- og ombygning af specialfartøjer. De seneste år har vi medvirket ved en række større ny- og ombygninger, og vi er helt opdaterede omkring gældende krav og det bedst tilgængelige el- og elektronikudstyr på markedet.

Moderne specialfartøjer er højteknologiske, og det kræver indgående kendskab til relevant udstyr, når et fartøj skal rigges til. Hanstholm Elektroniks omfattende viden og erfaring sikrer vore kunder en solid rådgivning gennem alle faser i såvel ny- og ombygninger samt reparations og serviceopgaver. 

Kravene til moderne specialfartøjer skærpes hele tiden, og der ligger gode indtjeningsmuligheder for rederiet i at ombygge eksisterende fartøjer, så de løser opgaven optimalt og med mindst muligt energiforbrug. Hanstholm Elektronik har stor erfaring med dette og har gennemført energioptimering på flere fartøjer, hvor erfaringen viser, at investeringen er tilbagebetalt på meget kort tid.

Hanstholm Elektronik har åbent 24 timer i døgnet – 365 dage om året. Vore specialister står klar til at udføre reparations- og vedligeholdelsesopgaver dér, hvor behovet opstår, så ethvert driftstab minimeres. Vi laver også serviceeftersyn af fartøjets el- og elektronikinstallationer, så tingene altid fungerer, når der er brug for dem.

Området udvikler sig konstant. Det gør vi også.

PROFILFOLDER

Referencer

Referencer

Vi har deltaget på nybygninger af trawlere på Karstensens Skibsværft i Skagen, Skogsøy båt i Mandal Norge og Vestværftet i Hvide Sande.