Spring til indhold

Om os

Hanstholm Elektronik skaber værdi

Hanstholm Elektronik har en stærk position som totalleverandør af el- og elektronikinstallationer til det maritime erhverv. Vi en af de førende virksomheder og foretrukne samarbejdspartnere på markedet inden for ny- og ombygninger samt reparation og vedligeholdelse af alle skibstyper, fra fiskekuttere til færger.

Alt hvad Hanstholm Elektronik gør, skal skabe værdi for vores kunder – i dag, i morgen og i fremtiden. Vi rådgiver dig om de mest økonomiske, hensigtsmæssige og energioptimale løsninger ved om- og nybygninger, og vi er med både før og under processen for at sikre, at du får den optimale løsning.

En stabil og proaktiv partner

Hanstholm Elektronik er en dynamisk og kompetent virksomhed med et udviklingsorienteret fokus på nye produkter og løsninger, der kan medvirke til optimering af netop dit fartøj. Vi har fingeren på pulsen og agerer proaktivt når ny teknologi og nye løsninger kan forbedre din indtjening. Med faglig viden, ekspertise og effektive processer er Hanstholm Elektronik din stabile partner i en branche og en omverden i konstant forandring.

Samarbejde/klynger

Hanstholm Elektronik er en aktiv medspiller og samarbejdspartner i en række maritime netværk rundt på de danske havne. Vi tager aktivt del i arbejdet og er bl.a. medlem af Fyns Maritime Klynge, ServiceTeam Skagen 1 Stop, OffshoreEnergy.dk, Lindø Industripark og servicenetværket på Hanstholm Havn.

Autoriseret servicecenter og forhandler

Hanstholm Elektronik forhandler og servicerer udstyr og produkter fra en række af markedets førende producenter:

FurunoSimradSperry MarineScanmarSea-TelSailorSodena, Maxsea, Thrane & Thrane, KodenCobham

Billedgallerier fra vores afdelinger